NovinkyStarší žáci

Soustředění Pustějov 2022 – Starší žáci

Zdroj: pustejov.cz

V termínu 10-14.8.2022

proběhlo letní házenkářské soustředění mladších a starších žáků HC Hlučín v nedalekém Pustějově. Perfektní sportovní zázemí s venkovním hřištěm, krytou halou, bazénem, vířivkou a restaurací s ubytovacími kapacitami, včetně několik venkovních okruhů pro fyzickou přípravu z toho tohoto místa udělalo učiněný „sportovní ráj“.

Naší mladí sportovci dostali pořádně zabrat nejen fyzicky, ale v rámci přípravy tréninkové jednotky zahrnovaly i nácvik a zdokonalování v házenkářských dovednostech, včetně práce s míčem. Po náročném čtyř-fázovém tréninku zbyl čas i na relaxaci v bazénu či vířivce, a také i na kulturu, kdy kluci jeden večer zhlédli film se sportovní tématikou.

Součástí přípravy byl i přátelský zápas s družstvem Sokol Ostrava, kde si zahráli všichni starší žáci a přestože trenéři nekladli důraz na výsledek, kluci se přeci jen z výhry 24:22 velmi radovali. Počasí bylo příjemné letní, ideální pro sport venku a kluci si soustředění, soudě i dle reakcí některých rodičů velmi užili. Už se těšíme na příští rok. 

24

22

GALERIE

Soustředění PustĚjov - starší žáci 2022

Napsat komentář