Novinky

Koper 2022

Naši mladí házenkáři se poprvé zúčastnili mezinárodního turnaje ve slovinském Koperu. Turnaj pod názvem EUROFEST se koná pravidelně a letos to byl už jeho 28 ročník. I tentokrát se konal v podobném termínu jako loni a to od 2-7.7.2022 a kromě samotné házené byl také připraven pro všechny účastníky bohatý doprovodný program. Především uvítací ceremoniál, shromáždění všech týmů na hlavní náměstí města a následný pochod celým městem na hlavní hřiště v přístavu byl neuvěřitelný a každý z účastníků turnaje si jej neskutečně užíval. Zpívalo se, povzbuzovalo se a oslavovalo, a i pro místní obyvatele to byl také krásný zážitek. S doprovodného programu také zmíníme například karaoke show, a také program i trenéry mužstev, kteří se potkali u bohatého rautu a živě diskutovali s ostatními trenéry z různých částí Evropy i světa.

Přestože to byl evropský turnaj, tak jsme mohli vidět týmy i Izraele a také dokonce jeden tým dorazil až z Mexika. Pro naše mladší žáky to byl necelý týden velké zábavy, kdy si užívali pláží, koupání, skákaní na plovoucím hradu a samozřejmě, poplatné době, nesměla chybět ani návštěva Mc-Donaldu.

Na turnaji jsme sehráli celkem 6 utkání, z toho dva byly vítězné. Nakonec jsme obsadili pěkné páté místo ve skupině a protože to byla naše v zásadě první zkušenost s tolika zahraničními kluby, když pominu mezinárodní turnaj v Praze letos na jaře, tak jako trenéři hodnotíme celý turnaj velmi pozitivně. Musíme také poděkovat našim sponzorům, kteří výrazně snížili náklady rodičům našich hráčů spojených s turnajem, a proto se mohli účastnit všichni naši registrovaní hráči klubu. Plni zážitků a radosti se už nemůžeme dočkat dalšího ročníku.

Tak zase příští rok. Ať žije KOPER!!!

VIDEO:

MOMENTKY:

Koper 2022 Momentky

GALERIE:

Koper 2022
« z 4 »

Napsat komentář